Странице

Добродошли на страницу посвећену идеји хришћанске демократије.

недеља, 30. март 2014.

Сарадња СПО и СЛС



Др Петер Павел Класинц, директор Политичке академије Словеначке народне странке (Словенске људске странке - СЛС) посетио је 27. марта Српски покрет обнове и разговарао са Александром Чотрићем, потпредседником Странке, Александром Цветковићем, директором СПО и Бојаном Ковачевић, секретаром Политичке академије СПО.
Гост из Словеније пренео је СПО-у честитке своје странке на изборном успеху на парламентарним изборима и завршеном школовању прве генерације полазника на Политичкој академији СПО.
Разговор се односио на анализу и размену искустава у раду Политичких академија СПО и СЛС, при чему је др Класинц изразио своје велико задовољство због стручности, професионалности и квалитета предавача и полазника ПА СПО, наставног програма, студијских посета и завршног испита.
Домаћини из СПО су захвалили госту на честиткама и похвалама, упознали га са актуелном политичком ситуацијом у Србији, ставовима СПО и пожелели су успех СЛС на изборима за Европски парламент, на којима ће 25. маја учествовати у коалицији са странком Нова Словенија.
Др Петер Павел Класинц упутио је позив представницима СПО да 18. маја буду гости СЛС на традиционалном годишњем скупу чланства и присталица странке, који ће ове године бити одржан на Рогли.
http://www.spo.org.rs/vesti/153-saradnja-spo-i-sls.html

Нема коментара:

Постави коментар